Promotie

Een event is dé gelegenheid om uw bedrijf naar buiten toe uit te dragen. Of het nu potentiële nieuwe klanten zijn of reeds bestaande relaties, iedereen vindt het leuk om een aandenken te ontvangen. Deelnemers aan een (sport) evenement vinden het ook altijd geweldig een blijvende herinnering over te houden aan hun deelname.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf of evenement te promoten met een aantal fantastische producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn onder andere geborduurde sleutelhangers, key-cords, caps, “REMOVE BEFORE FLIGHT” bagage labels met aan één kant uw logo, siliconen armbandjes, zweetbandjes, fansjaals en ballen.

Voor uw promotie- en/of evenementskleding kunnen wij natuurlijk schitterende badges leveren, met of zonder lijmlaag. Uw keuze voor een badge kan u helpen aan juist dat extra stukje uitstraling wat nodig kan zijn om klanten te laten kiezen voor uw bedrijf of producten.

Mocht u zelf ideeën of meer specifieke wensen hebben dan is dat geen enkel probleem. Onze eigen mensen gaan dan in het Verre Oosten voor u op zoek naar de beste fabrieken om uw idee te realiseren.