Geweven
Geweven badges zijn ideaal voor logo's met veel details. Net als geborduurde badges kunnen deze in elke vorm gesneden worden. Door het gebruik van zeer dun garen komen zelfs de kleinste accenten van uw logo goed tot hun recht. Omdat dit type badge uitermate soepel is wordt het veel gebruikt als clublogo voor sportverenigingen.

3D flock
Dit is de meest exclusieve soort badge binnen onze range en heeft een 3D effect. Als basis wordt “step” gebruikt, dit heeft een wat glanzend satijnachtige en zeer luxueuze uitstraling. Bovenop deze step worden bepaalde gedeeltes van het logo in flock aangebracht waardoor het 3D effect ontstaat.Geborduurd
De basis van de geborduurde badge bestaat uit “twill”. Qua borduren heeft u de keuze uit diverse percentages volborduren. Omdat het prijsverschil miniem is adviseren wij meestal om voor 100% volborduren te gaan, dit geeft meestal het mooiste resultaat. Het voordeel van een geborduurd embleem is dat het een volle en luxe uitstraling heeft.

Vilt + borduur
Dit type badge wordt vaak gebruikt door grote modemerken. Door de combinatie van felt & embroidery krijgt uw badge een fashionachtige uitstraling.